-15%
Oppheng selges separat
UMAGE

Komorebi Large rektangulær - eik

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Komorebi Large fra Umage er en nydelig lampeskjerm med ekte eik og naturtekstil bak, som sørger for et lunt lys i rommet og en rolig atmosfære. Skjermen er rektangulær og er super som langbordslampe. Komorebi er et bærekraftig design. Pendeloppheng/base må kjøpes i tillegg. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 824 Vanlig pris Veil. pris kr 4 499
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Komorebi Large fra Umage er en lampeskjerm med lameller i ekte eik, med et slitesterkt naturtekstil bak. Det sørger for et fint lysspill gjennom skjermen og ut i rommet, samtidig som lyset oppleves behagelig og dempet i omgivelsene. Lampeskjermen er 49 cm i lang og 30 cm bred, og passer å bruke sammen med tilhørende pendeloppheng i fortrinnsvis sort, men også hvit. Skjermen er superenkel å montere. Pendeloppheng/base må kjøpes i tillegg, dette er kun skjermen. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk den som langbordspendel over spisebordet for å en magisk stemning. Skjermen gjør at lyset spres ut i rommet, samt sender en del lys opp- og nedover. Bruker du spisebordet til å jobbe på, anbefaler vi at du har en god leselampe tilgjengelig i tillegg for å få rettet arbeidslys. 
  • Vi anbefaler én pendel for bord opptil 180 cm, og to lamper for bord opptil 300 cm.
  • NB! Kommer i tre størrelser: Ø11, Ø29,4 og Ø44,7. Alle er 26 cm høye. Den minste kan brukes som tak- og bordlampe. De to største kan brukes som tak-, bord-, og gulvlampe. I tillegg finnes de i en rektangulær utgave, og er utmerket som langbordslampe. Her har du mulighet til å finne størrelsen og modellen som passer hos deg. 


MONTERING

  • Komorebi behøver kun enkel montering, uansett om du bruker den som taklampe, gulvlampe eller bordlampe. Se monteringsanvisning i det grå feltet under for detaljert informasjon. 
  • Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm fra bordflaten.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære til din lampe med E27-sokkel. Vi anbefaler en opal globeformet lyspære for å sikre jevn lysspredning gjennom skjermen. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Du behøver enten pendeloppheng i sort eller hvit, en bordlampe eller gulvlampe til din lampeskjerm. Se dem under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en støvkost eller tørr klut. Spilene i eik kan rengjøres med en fuktig, myk klut dersom de har flekker. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Komorebi er en serie med lampeskjermer fra Umage, som er svært bærekraftig i sitt design og avtrykk. Serien er designet av Magnus Nero og Ingemar Jönsson. For hver lampe plantes det et tre.
  • Lampeskjermene består av en kombinasjon av lamellaer i ekte eik og naturlig tekstil. Trespilene er lengre enn selve stoffskjermen under, og gir en kul og organisk effekt. Lyset som slippes ut, gir et vakkert lysspill. Komorebi bidrar til å skape en rolig, balansert atmosfære i hjemmet.
  • Skjermen kommer i tre størrelser: Komorebi mini med 11 cm i diameter, Komorebi Medium med 29,4 cm i diameter og Komorebi Large med 44,7 cm i diameter. Alle skjermene er 26 cm høy. Komorebi er i lys eik og mørk eik. Den minste er i rund modell. Komorebi Medium og Large finnes rund, firkantet og rektangulær. De to største er fine å bruke som taklampe, gulvlampe og bordlampe, mens den minste er egnet til taklampe og bordlampe. 


OM LEVERANDØREN

UMAGE er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. UMAGE er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. UMAGE er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere. Hos oss kan du kjøpe et stort utvalg av UMAGE sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302225166
Produktnummer hos leverandør 2251C2251-3
Farge Eik
Materiale Eik/Polyester
Lystype Stemningslys
Dimbar Ja
Bredde i cm 30
Lengde i cm 49
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned