SOMMERSALG
-30%
Oppheng selges separat
UMAGE

Clava Dine Wood - eik

Clava Dine Wood fra Umage er en skulpturell lampeskjerm laget i tre. Lyspæren bygger litt ut av lampen og er en del av designet. Super stemningslampe over salongbord og spisebord. For hver lampe som selges plantes et tre. Pendeloppheng kjøpes i tillegg. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 199 Vanlig pris kr 5 999
Kampanjen varer t.o.m. 31.07
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Clava Dine Wood er en skulpturell lampeskjerm med tre-lameller i laserskåret ask. Toppen er i solid eik. Gjennom spilene i skjermen slippes lys ut i rommet og skaper et vakkert lysspill. Mye av lyset rettes nedover også. Globepæren som anbefales til, bygger litt ut av lampen, og gir en ekstra dimensjon til lampen. Pendeloppheng må kjøpes i tillegg. 


ANBEFALT BRUK

  • Over salongbordet, men ikke i siktsonen for TV. Har du TV på motsatt side av salongbordet, bør du heller gå for plafond. 
  • Som stemningslys over spisebord. For bord opptil 240 cm trenger du en lampe, for bord som er lenger trenger du to stk. Også veldig fint over runde bord, da formen harmonerer godt med hverandre og du får jevn lys over hele flaten. 


MONTERING

  • Skal du ha den over spisebord, monter lampen 60-65 cm over bordflaten. 


TILBEHØR

  • Du trenger pendeloppheng med E27-sokkel til Clava Dine Wood lampeskjerm. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Du trenger en lyspære til lampen din. Her har vi to anbefalinger til deg; en klar lyspære som gir lysspoll i sonen rundt lampen, og en matt lyspære dersom du ønsker å dempe skyggeeffekten og få litt jevnere lys. Se begge under anbefalt tilbehør, og velg den varianten som passer deg best. 
  • Vi anbefaler at du har dimmer til lampen. Trenger du å installere dimmer, kan du kjøpe den hos oss. Se den også under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør taklampen med støvkost. 
  • Du kan bruke fuktig klut for å fjerne flekker. 


OM DESIGNET/SERIEN

Clava Dine Wood fra Umage har et lekkert design og kommer i tre farger, alle laget i tre. Merkevaren har et samarbeid med den frivillige organisasjonen One Tree Planted som gjør at for hver Clava Dine Wood som selges, plantes et nytt tre. Clava Dine Wood er en del av en serie og kommer også i en utgave i aluminium, som finnes i mange farger. Alle lampene har det samme elegante designet. Lampeskjermene trenger pendeloppheng. Hos oss får du Clava Dine og Clava Dine Wood-serien. 


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.


Spesifikasjoner
Varenr. 5710302023434
Produktnummer hos leverandør 2343
Dimbar Ja
Farge Eik
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 43
Høyde i cm 28
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15