FLOS

Glo-Ball C2 taklampe - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Glo-Ball C2 fra Flos er en stilren taklampe som sprer lyset jevnt i rommet. Det opale glasset gir et mykt og behagelig lys som ikke blender, og er av ypperste kvalitet. En allrounder som gir mye lys og passer de fleste steder, også hvis du har det høyt under taket. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 690
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Glo-Ball Basic C2 fra Flos er en taklampe som sitter helt opptil taket og er laget i munnblåst glass. Lampen er i en særklasse når det kommer til kvaliteten på det opale glasset, som er uten bobler eller andre feilskjær. Taklampen er effektiv og gir mye lys. Lyset spres i alle retninger, og er jevnt, behagelig og blendefritt. Den er 45 cm i diameter og 36 cm i høyden. Lampen er dimbar, og har en IP40, hvilket betyr at den kan også brukes på toalett og bad. Glo-Ball C2 kommer også i en mindre variant, C1. 


ANBEFALT BRUK

  • En allsidig lampe som kan brukes de fleste steder. 
  • Perfekt på soverom, kjøkken, gang, toalett. 
  • Bruk den over stuebord. 
  • Utmerket hvis du har det høyt under taket. Har du det lavt under taket, anbefaler vi modellen C1, som er mindre. Se den HER.


MONTERING

Glo-Ball festes med brakett/skruer. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære og vi anbefaler en matt lyspære for å få en jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover. Serien er en av de mest populære seriene fra Flos. Felles for lampene er at de er laget av eksepsjonelt bra opalglass, som er i en særklasse på markedet. Lampene gir et behagelig og blendefritt lys, og skaper en god atmosfære. Glo-Ball får du i lamper til tak, vegg, bord og gulv, og det er fint å kombinere lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5703809233895
Produktnummer hos leverandør F3028000
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 40
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 150
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned