FLOS

Glo-Ball C/W Zero tak/vegg - hvit

Glo-Ball C/W Zero fra Flos er en allsidig lampe i kvalitetsglass uten bobler, som gir en jevn lysfordeling. Du kan bruke den både som taklampe og som vegglampe. Super ved siden av speil, som vegglampe i gang eller taklampe i små rom, som toalett og bod. Glo-ball kommer i flere størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 210
10+ på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Glo-Ball C/W Zero fra Flos er en nydelig lampe i opalglass og kan brukes både som vegglampe og som taklampe. Glo-Ball skiller seg fra andre lamper med opale glass, da kvaliteten på disse glassene er mye høyere. Glassene fra Flos gir et jevnt lys, og er uten bobler eller andre feilskjær. Lampen gir en jevn lysfordeling og rundstrålende lys. Den kommer uten ledning. 


ANBEFALT BRUK

  • Super å bruke ved siden av speil. 
  • Kjempefin som vegglampe i gangen. 
  • Bruk den som taklampe i små rom, som toalett eller bod. 


MONTERING

  • Glo-Ball C/W Zero kan brukes som vegglampe eller taklampe.
  • Lampen monteres direkte på veggpunkt/takpunkt og festes med skruer. 


TILBEHØR

Her anbefaler vi Flos sin pære laget for denne lampen. Denne pæren er matt, som sikrer et jevnt lys. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når du skrur på lyset.


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Alle lampene er laget i opalglass som er helt enestående kvalitet. Kombiner lamper til tak, vegg, bord og gulv for å få en helhetlig stil i rommet. Hele serien finner du hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809233840
Produktnummer hos leverandør F3335009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 19
Høyde i cm 16
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 60
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned