FLOS

Mini Glo-Ball S taklampe - hvit

Mini Glo-Ball S1 fra Flos er en stilren taklampe i opalglass av ypperste kvalitet. Taklampen er effektiv og gir mye, jevnt og behagelig lys. Super å bruke over spisebord, salongbord eller i en klynge. Kommer i flere størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 040
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Mini Glo-Ball S fra Flos er en taklampe laget i opalglass av særdeles god kvalitet. Glasset er helt uten bobler og gir jevnt lys i rommet. Taklampen er svært effektiv, og gir mye lys, samtidig som lyset ikke blender og oppleves mykt og behagelig. Ledningen er transparent og har en lengde på 2,7 meter. Glasskjermen er 11,2 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe over spisebord. Bruk tre lamper over spisebord med lengde opptil 120 cm, fem stykker hvis bordet er mellom 120 og 180 cm.
  • Kjempefin lampe over et salongbord. 
  • Bruk den gjerne som den minste lampen i en klynge med sine "større søsken", eller flere lamper i samme størrelse i en klynge. 


MONTERING

  • Mini Glo-Ball S taklampe festes med skruer.
  • Bruker du lampen over et spisebord, monter den 65 - 75 cm over bordflaten, og ca. i pannehøyde. 
  • Over salongbord kan du velge fritt hva som passer hjemme hos deg. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med G9-sokkel til denne lampen. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når du skrur på lyset.


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med glasset på lampen kan du kjøpe reserveglass hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Mini Glo-Ball S er en takpendel fra Flos. Den er en del av en  serie med vegglamper, gulvlamper, bordlamper og taklamper. Glo-Ball er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Alle lampene er laget i opalglass som er helt enestående kvalitet. Kombiner lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i rommet. Hele serien finner du hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809225852
Produktnummer hos leverandør F4195009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.7
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 11.2
Høyde i cm 8.5
Sokkel G9
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned