FLOS

Glo-Ball T1 bordlampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Glo-Ball T1 fra Flos er en stilren designlampe i munnblåst kvalitetsglass. Bordlampen gir mye, men blendefritt og jevnt lys, og godt allmennlys. Glo-Ball er perfekt på skjenk, sidebord, nattbord eller dyp vinduskarm. Lampen har dimmer på ledningen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 910
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Glo-Ball T1 bordlampe fra Flos er en designlampe i munnblåst glass. Skjermen har en diameter på 33 cm og den totale høyden til lampen er 60 cm. Det opale glasset er i en særklasse når det kommer til kvalitet, og er uten bobler eller andre feilskjær, hvilket skiller den fra mange andre opale lamper. Bordlampen sprer lyset i alle retninger og gir mye og godt allmennlys. Lyset er jevnt fordelt og blender ikke. Glo-Ball T1 kommer med en sort ledning på 1,9 meter med dimmebryter på ledningen. Dette gjør det mulig å tilpasse lysmengde etter behov. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin å bruke som allmennlys på en skjenk eller et sidebord. 
  • Egner seg godt å plassere i en dyp vinduskarm. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære fra Flos som er laget til produktet. Med den lyspæren får du den beste opplevelsen av bordlampen. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med glasset på lampen kan du kjøpe reserveglass hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Felles for lampene er at de er laget av eksepsjonelt bra opalglass, som er i en særklasse på markedet. Lampene gir et behagelig og blendefritt lys, og skaper en god atmosfære. Glo-Ball får du i lamper til tak, vegg, bord og gulv, og det er fint å kombinere lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5714198005161
Produktnummer hos leverandør F3020031
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort/Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.9
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 60
Sokkel E27
Maks watt 150
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned