FLOS

Glo-Ball F2 gulvlampe - sort

Glo-Ball F2 gulvlampe fra Flos er en stilren lampe i munnblåst kvalitetsglass. Lampen gir mye lys, og gir et rundstrålende, jevnt allmennlys. Lampen er 175 cm høy og glasskjermen er 33 cm i diameter, og egner seg utmerket i et hjørne. Glo-Ball har dimmer på ledningen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 10 530
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Glo-Ball F2 gulvlampe fra Flos er en designlampe i munnblåst glass. Lampen er i en særklasse når det kommer til kvaliteten på den opale glasskjermen, som er helt uten bobler eller andre feilskjær. Gulvlampen sprer lyset i alle retninger. Den gir et jevnt, behagelig og blendefritt lys. Glo-Ball F2 kommer med en sort ledning på 1,8 meter med dimmebryter på ledningen. Slik kan du tilpasse lysmengde etter behov. Glasskjermen er 33 cm i diameter og sammen med den sorte basen er lampen 175 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

Helt perfekt å plassere i et hjørne. 


MONTERING

Glo-Ball gulvlampe behøver kun enkel montering. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære fra Flos som er laget til produktet. Med den lyspæren får du den beste opplevelsen av bordlampen. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball gulvlampe kommer i tre størrelser og to farger. De er en del av Glo-Ball serien, som er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover. Serien er en av de mest populære seriene fra Flos. Felles for lampene er at de er laget av eksepsjonelt bra opalglass, som er i en særklasse på markedet. Lampene gir et behagelig og blendefritt lys, og skaper en god atmosfære. Glo-Ball får du i lamper til tak, vegg, bord og gulv, og det er fint å kombinere lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198005147
Produktnummer hos leverandør F3032031
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort/Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 175
Sokkel E27
Maks watt 250
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned