-20%
FLOS

Glo-Ball Basic Zero Switch bordlampe

Glo-Ball Basic Zero bordlampe fra Flos er en stilren designlampe i munnblåst kvalitetsglass. Bordlampen gir et behagelig, blendefritt og jevnt lys. Lyset spres i alle retninger. Glo-Ball er perfekt i vinduskarmen eller bokhyllen. Lampen har bryter på ledningen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 524 Vanlig pris kr 3 155
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Glo-Ball Basic Zero bordlampe fra Flos er en designlampe i munnblåst glass. Lampen er i en særklasse når det kommer til kvaliteten på det opale glasset, som er uten bobler eller andre feilskjær. Bordlampen har maksimal lysspredning, og sprer lyset i alle retninger. Den gir et jevnt, behagelig og blendefritt lys. Bordlampen kommer med en sort ledning på 1,9 meter med bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin stemningslampe i vinduskarmen.
  • Utmerket i en bokhylle.


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære fra Flos som er laget til produktet. Med den lyspæren får du den beste opplevelsen av bordlampen. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball Basic Zero bordlampe kommer i en variant med vanlig bryter og i en variant med dimmebryter på ledningen. De er en del av Glo-Ball serien, som er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover. Serien er en av de mest populære seriene fra Flos. Felles for lampene er at de er laget av eksepsjonelt bra opalglass, som er i en særklasse på markedet. Lampene gir et behagelig og blendefritt lys, og skaper en god atmosfære. Glo-Ball får du i lamper til tak, vegg, bord og gulv, og det er fint å kombinere lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5703809233833
Produktnummer hos leverandør F3331009
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.9
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 19
Høyde i cm 16
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 60
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned