FLOS

Mini Glo-Ball C/W mirror - hvit

eller
Klikk & Hent
En stilren lampe fra Flos som er beregnet for bruk på fritthengende speil. Kommer med hvit ringmutter for montering på baksiden av speilet. Det opale glasset gir et jevnt og behagelig lys som ikke blender. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 450
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Kombiner lamper til tak, vegg, bord og gulv for å få en helhetlig stil i rommet.


Mini Glo-Ball C/W mirror er IP44 og dermed godkjent for bruk på våtrom. Den er beregnet brukt på fritthengende speil, og kommer med en hvit ringmutter i sprøytestøpt PPS for montering. Hull i speil skal være Ø35mm, og tykkelsen på speilet kan være fra 3-6mm. Dersom du har fastlimt speil, bruker du heller Mini Glo-Ball C/W i vanlig modell.


Glo-Ball skiller seg fra andre lamper med opale glass, da kvaliteten på disse glassene er mye høyere. Glassene fra Flos gir et jevnt lys, og er uten bobler eller andre feilskjær. En sikker vinner.


Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809220987
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste I speilet
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 11.2
Dybde i cm 8.5
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Watt 25