FLOS

Glo-Ball S1 taklampe - hvit

Glo-Ball S1 fra Flos er en stilren taklampe i opalglass av ypperste kvalitet. Taklampen er effektiv og gir mye, jevnt og behagelig lys. Super å bruke over spisebord og i en gang med stor takhøyde. Kommer i flere størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 030
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Glo-Ball S1 fra Flos er en taklampe laget i opalglass av særdeles god kvalitet. Glasset er helt uten bobler og gir jevnt lys i rommet. Taklampen er svært effektiv, og gir mye lys, samtidig som lyset ikke blender og oppleves mykt og behagelig. Ledningen er transparent og har en lengde på 2,7 meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe over spisebord. Bruk en lampe over spisebord med lengde opptil 180 cm, to stykker hvis bordet er mellom 180 og 240 cm og tre stykker hvis bordet er lenger enn 240 cm. 
  • Kjempefin i gang. Bruk den istedenfor en plafond, dersom takhøyden i gangen er over 270 cm. 


MONTERING

  • Glo-Ball S1 taklampe festes med skruer.
  • Bruker du lampen over et spisebord, monter den 65 - 75 cm over bordflaten, og ca. i pannehøyde. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære. Her anbefaler vi Flos sin pære laget for denne lampen. Den er matt, som sikrer et jevnt lys. Se den i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når du skrur på lyset.


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

Glo-Ball S1 er en takpendel og kommer i flere størrelser. Den er en del av en  serie med vegglamper, gulvlamper, bordlamper og taklamper. Glo-Ball er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Alle lampene er laget i opalglass som er helt enestående kvalitet. Kombiner lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil i rommet. Hele serien finner du hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809227559
Produktnummer hos leverandør F3005061
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.7
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 27
Sokkel E27
Maks watt 150
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned