Lampene som gir deg en strålende lesestund

Ingen påske uten påskekrim. Påsken er tiden mange setter seg ned med en spennende bok. Blar om side etter side. Da er det viktig med godt leselys, slik at du uanstrengt får med deg løsningene på alle mysteriene og gåtene – helt til siste punktum er satt.

En god leselampe gir dedikert og tilstrekkelig lys, samtidig som den ikke blender. Vi har et bredt utvalg leselamper til gulv, og vegg, med og uten dimmer, slik at du garantert finner lampen som passer deg. Her er våre beste tips som kan være nyttige når du velger leselampe.

1. Rettet lys:

Velg en leselampe som lyser i én bestemt retning. Dette er typisk som lamper med metallskjerm. Du kan da styre lyset i den retningen du vil. Da får du nok og rettet lys der du trenger, uten å blende.

2. Spredning:

Velg en leselampe til gulvet med ganske bred spredning slik at du får lys på hele boksiden. På soverom kan det derimot være hensiktsmessig med en smalere lysstripe som gir godt leselys uten å forstyrre omgivelsene.

3. Fleksibel:

Velg en leselampe som har et dreibart hode. For en leselampe til gulv kan en justerbar arm være lurt, slik at du kan tilpasse høyden. Tenk på om du trenger en mobil lampe du kan ta med deg eller en vegghengt lampe. I tillegg kan det være lurt å vite hvor bryteren er plassert, slik at du lett når den.

Lampene som gir deg en strålende lesestund


Gulvlamper - leselamper

Stay gulvlampe - sort
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay gulvlampe - sort
kr 3 899
Benito gulvlampe - sort fra Brilliant
BRILLIANT
Benito gulvlampe - sort
kr 1 799
Dani duo gulvlampe - sort fra EA Belysning
EA BELYSNING
Dani duo gulvlampe - sort
Tilbudspris kr 1 609 Vanlig pris kr 2 299

Vegglamper - leselamper