Våre skribenter

I Christiania Belysning er vi en stor gjeng som brenner for god belysning. Vi er så heldige å ha dyktige belysningsspesialister som vil dele sin kompetanse med deg på nettsiden.

Bli bedre kjent med våre skribenter:


Christina Syberg 

Sortimentssjef

LinkedIn

 

Christina har jobbet i Christiania Belysning i over 25 år. Hun jobber hver dag med belysningsprodukter og er ekspert på området, både når det kommer til det visuelle og til det tekniske. Hun skriver om alt fra trender til hvordan å montere lamper. 

Linda Sollid

Lysplanlegger

Linda har over 30 års fartstid i Christiania Belysning og er Lysplanlegger. Hun hjelper folk i å designe gode belysningsløsninger i hjemmene deres. Hun er opptatt av godt og riktig lys i hjemmet, for hun vet hvor mye det har å si for trivsel. Linda skriver om belysningsfaget og gir gode råd i hvordan man kan lyssette rom. I tillegg skriver hun om hva som rører seg i interiøruniverset. 

Annette Skaarer

Lysplanlegger

Annette har jobbet i Christiania Belysning i over 15 år og jobber i dag som Lysplanlegger. Hun er dyktig å i finne de gode belysningsløsningene til folk og hjelper folk hver eneste dag med å få godt lys hjemme. Annette har bakgrunn fra interiørdesign og gir gode belysningsråd, samt skriver om interiør og trender. 

Elisabeth Bakken

Journalist & markeds- og netthandelssjef 

LinkedIn

 

Elisabeth Bakken har snart 20 års fartstid i Christiania Belysning og er utdannet journalist og lingvist. Hun er lidenskapelig opptatt av å gjøre belysningsfaget tilgjengelig for folk og er en dyktig formidler. Hun skriver intervjuer og redaksjonelle artikler for oss. 

Emma Gerritsen

Journalist & innhold

LinkedIn

 

Emma Gerritsen er utdannet journalist og har jobbet med formidling i en årrekke. Hun er opptatt av å gjøre kunnskap tilgjengelig for folk flest. Hun jobber som innholdsprodusent hos oss og skriver redaksjonelle artikler.