NORTHERN

Buddy bordlampe H49 - mørkegrå

Buddy bordlampe fra Northern er en nett skrivebordslampe. Lampen har en penneholder som fot, som gjør det enkelt å holde orden på skrivebordet. Lampehodet er justerbart, slik at du kan justere lysretningen. Utmerket til små skrivebord og ungdomsrommet. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Buddy bordlampe fra Northern er en nett skrivebordslampe med tett skjerm som gir rettet lys. Lampehodet er justerbart, som gir deg mulighet til å styre lysretningen dit du trenger. Lampefoten består av en snedig penneholder, slik at enkelt kan holde pulten ryddig. Buddy bordlampe er den lille hjelperen alle trenger. 


ANBEFALT BRUK

  • Buddy bordlampe er utmerket på små arbeidsstasjoner, som et lite skrivebord. 
  • Med sitt litt lekne design er Buddy bordlampe en super bordlampe på ungdomsrommet. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Buddy bordlampe fra Northern er en moderne og minimalistisk lampe i nordisk stil. I tillegg til bordlampen finner du også en vegglampe og gulvlampe i samme serie. Det som er felles for serien er at lampene er svært plassbesparende, slik at du fint kan bruke dem der det er litt trangt om plassen. Det er danske Mads Sætter-Lassen som har designet Buddy. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212338
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 233.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Grå
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 16
Sokkel GU10
Maks watt 6
Antall lyspærer 1
Monteringsanvisning Last ned