NYHET
NORTHERN

Buddy bordlampe H49 - mørkegrå

Med sitt smarte design og sine rene, myke linjer blir denne bordlampen raskt din bestekompis og organisator på skrivebordet. Lampehodet er justerbart og du kan rette lyset dit du trenger. Du kan bruke beholderen til å putte penner, nøkler eller andre ting i, slik at skrivebordet forblir ryddig. Passer fint på en pult, en skjenk eller der du trenger godt arbeidslys. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 790
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Buddy bordlampe fra Northern er stilren og minimalistisk. Designeren av bordlampen, Mads Sætter-Larsen, liker å introdusere Buddy som "den lille hjelperen alle trenger". En passende betegnelse av den beskjedne bordlampen. Med sitt multifunksjonelle design fungerer den som et oppbevaringssted av penner, nøkler eller kanskje en banan til to-knekken. På den måten har du kontroll på tingene dine, har dem tilgjengelig der du trenger og har en ryddig pult. Lampehodet i metall gir rettet lys. Den er også justerbar, slik at du kan rette lyset dit du trenger.


Buddy bordlampe er ypperlig å ha på kontoret, hjemmekontoret, på en skjenk eller andre steder du trenger en liten kompanjong. Med sitt nordiske, stramme og minimalistiske uttrykk, passer den inn hos de fleste. 


Den kommer med ledning til stikkontakt. Du trenger en lyspære med GU10 sokkel, se den i anbefalt tilbehør.

Buddy bordlampe kommer i flere farger og er den del av en større serie med vegglamper og gulvlamper i samme type design. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212338
Dimbar Ja
Farge Grå
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 16
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Watt 6