Lang leveringstid
UMAGE

Omni bordlampe - messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Omni bordlampe fra Umage er en multifunskjonell lampe med kult design. Lysmodulen kan roteres helt rundt base kan dreies til hver side. Slik får du godt lys på skrivebordet uten å blende PC-skjermen. Den har dimmebryter på lampefoten, og en USB-port for å lade mobil e.l. Omni har integrert LED og 10 års garanti. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Omni bordlampe fra Umage er en svært funksjonell lampe med integrert LED og i et delikat design. Lampen har en finish i børstet messing, og delikat dimmebryter på den runde lampefoten. Lysmodulen slipper ut lyset gjennom små hull og gir en fin effekt. Du kan rotere lysrøret 360 grader og lampefoten kan roteres 45 grader til hver side. Lampen har 3000 kelvin, og gir et godt og naturlig lys, der du kan tilpasse lysstyrke etter behov. Den kommer med USB-port i basen, der du enkelt kan lade dine tekniske duppeditter, som mobiltelefon, nettbrett, ørepropper o.l. Lampen har en sort ledning på to meter. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt lampe på skrivebordet. Her kan du justere nøyaktig hvor lyset treffer, slik at du unngår potensiell blending i PC-skjermen. 


MONTERING

Lampen kommer i tre deler, og trenger kun enkel montering. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Omni bordlampe er en multifunskjonell bordlampe perfekt på skrivebordet. Den er designet for Umage av Søren Ravn Christensen. En svært delikat designlampe som legger til rette for en god arbeidsstund der du kan holde konsentrasjonen lenge. Du kan kjøpe lampen hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.Spesifikasjoner
Varenr. 5710302024493
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2449
Dimbar Ja
Farge Messing
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Lengde i cm 44.7
Dybde i cm 17.7
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 460
Maks watt 12
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned