NORTHERN

Birdy bordlampe H43 - sort/stål

Birdy bordlampe fra Northern er en perfekt leselampe på skrivebordet. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover. Dette er en prisvinnende norsk designklassiker fra 1952. Mer info finner du under.
- +
kr 3 890
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Birdy bordlampe fra Northern har en tett skjerm og retter lyset ned på bordflaten. Lyskilden er trukket litt inn i skjermen, noe som reduserer blending. Lampehodet og -armen kan vippes opp og ned, slik at du kan styre lysretningen. Den har ledning på to meter med bryter på ledningen.


ANBEFALT BRUK


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Birdy bordlampe kommer i flere farger og to modeller. I tillegg til bordlamper, finnes det vegglamper og gulvlamper i samme serie.
  • Birdy bordlampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Bordlampen er en del av en serie med flere lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant nettopp denne bordlampen den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216053
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 605.
Dimbar Nei
Farge Sort/Stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 43
Dybde i cm 60
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 11
Monteringsanvisning Last ned