NORTHERN

Birdy vegglampe swing - hvit/stål

Birdy vegglampe swing fra Northern er en tidløs og prisbelønt designlampe fra 50-tallet. Super lampe ved sofaen eller sengen. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover og gir deg godt leselys. Vegglampen har en fleksibel arm, som gjør at du kan styre lysretningen. Mer info finner du under.
- +
kr 3 490
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Birdy vegglampe swing fra Northern har en tett lampeskjerm som styrer lyset nedover, og gir godt leselys. Lyspæren er trukket litt inn i skjermen, som reduserer blending. Lampehodet kan vippes vertikalt og armen kan beveges horisontalt, noe som gjør at du kan justere lysretningen. Bryter er plassert på ledningen på to meter. Dette er greit å vite mtp. plassering, slik at du kan unngå at bryteren havner bak gavlen eller sofaen. 


ANBEFALT BRUK

Dette er en super lampe å bruke ved sofaen eller sengen. Den relativ lange lampearmen gjør at denne modellen egner seg godt hvis du har sengegavl. Har du ikke gavl, kan vi anbefale versjonen med kort arm. 


MONTERING

Skruen i leddet til Birdy vegglampe kan enkelt etterstrammes hvis den har blitt litt løs. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner for detaljert informasjon. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Birdy vegglampe kommer i flere farger og finnes også i en vegglampe med kortere arm. I tillegg til vegglamper, finnes det bordlamper og gulvlamper i samme serie.
  • Birdy vegglampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av Birger Dahl. Vegglampen er en del av en serie med flere type lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant bordlampen i Birdy-serien den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216114
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 611.
Dimbar Nei
Farge Hvit/Stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 24
Dybde i cm 53
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 11
Monteringsanvisning Last ned