Eos lampe fra Umage

Eos lampen er den originale fjærlampen fra danske Umage. Skjermen er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt og varmt lys i rommet. Eos gir et elegant og sofistikert touch til ditt interiør og finnes i flere størrelser og former.

Eos skjerm må kombineres med enten et pendeloppheng eller en bord- eller gulvlampe for å bli en komplett lampe. Ved å gjøre det på denne måten, har du mange kombinasjonsmuligheter til å få lampen akkurat slik den passer best i ditt hjem.

Eos er designet i Danmark av Søren Ravn Christensen for Umage. Navnet er hentet fra Eos, morgengryets gudinne i gresk mytologi, og er en referanse til hvordan lampen kan minne om skyer på himmelen. Fargepaletten er inspirert av nordisk natur, og lampen gir et lett og svevende inntrykk i rommet.

I 2020 ble Evia og Esther en del av Eos-familien, og med det fikk serien to nye fasonger. Eos i alle varianter er lekker både i stua og på soverommet.

Tips: Rengjør din Eos enkelt ved å blåse bort støvet med en hårføner!

Eos skjermer

Tibehør til Eos

Pendelopphengene passer til alle Eos-skjermer.
Til Tripod mini bordlampe anbefaler vi skjerm i Ø22.
Til Tripod gulvlampe anbefaler vi skjerm i Ø35 - Ø65.

Eos lampe - plafonder

Eos Up er lamper som kan brukes i tak eller på vegg, og som sitter helt inntil flaten de festes på. Disse lampene er komplette i esken. Her er det eneste du trenger av tilbehør en passende lyspære.