Oppheng selges separat
UMAGE

Eos Medium Ø45 - grå

eller
Klikk & Hent
Vakker taklampe laget med gåsefjær. Lampen gir et mykt og komfortabelt lys og er flott å ha i stua, over sengen eller i gangen. Dette er kun skjerm, pendeloppheng kjøpes separat. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 299
5+ på lager,
Mer om dette produktet

Eos lampeskjerm er en del av EOS-serien fra danske UMAGE. De myke fjærene gir en fascinerende skjønnhet og skaper en varm atmosføre til hjemmet. Disse unike lampeskjermene er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt, varmt lys og gir et sofistikert og elegant preg til enhver innredning.


Alle fjær som blir brukt er et biprodukt av matindustrien. Gåsefjær som ellers ville blitt brent får en ny mening, noe som minsker miljøavtrykket. Ingen av VITA gåsefjær er avledet av levende eller mishandlet gjess. UMAGE er lovpålagt å dokumentere opprinnelse og riktig håndtering av alle gjess og fjær.


Dette er kun skjermen. For at dette skal bli en komplett taklampe, må du ha Umage pendeloppheng i tillegg. Skjermen kan også brukes som gulvlampe. EOS kommer i flere farger og størrelser. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302020853
Farge Grå
Materiale Gåsefjær/tekstil
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Dimbar Ja
Høyde i cm 30