Oppheng selges separat
UMAGE

Eos Mini Ø35 - hvit

Vakker lampeskjerm laget med gåsefjær. Som taklampe gir den et mykt og komfortabelt lys og er flott å ha over spisebordet, i stua eller over sengen. Dette er kun skjerm, oppheng kjøpes separat. Til denne lampen anbefaler vi to lyspærer. Se mer info og anbefalingene under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 099
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Eos lampeskjerm er en del av EOS-serien fra danske UMAGE. De myke fjærene gir en fascinerende skjønnhet og skaper en varm atmosføre til hjemmet. Disse unike lampeskjermene er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt, varmt lys og gir et sofistikert og elegant preg til enhver innredning.


Eos-serien er kvalifisert til RDS-sertifisering, noe som vil si at dun og fjær kommer fra dyr som ikke har vært utsatt for unødvendig skade. Les mer her.


Dette er kun skjermen. For at dette skal bli en komplett taklampe, må du ha Umage pendeloppheng i tillegg. Skjermen kan også brukes som bordlampe eller gulvlampe. EOS kommer i flere farger og størrelser. Til denne lampen har vi to lyspæreanbefalinger. Ønsker du et mer crispy, hvitt uttrykk bør du gå for lyskilden med 3000K, mens hvis du ønsker et varmere lys bør du velge lyskilden med 2700K. Se begge i anbefalt tilbehør. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302020112
Produktnummer hos leverandør 2011
Farge Hvit
Materiale Gåsefjær/tekstil
Lystype Stemningslys
Dimbar Ja
Diameter i cm 35
Høyde i cm 20