Oslo

Oslo-lampen - en bestselger

Oslo Wood gulvlampe, populært kalt Oslo-lampen, er en prisvinnende og tidløs bestselger. Lampen består av et trebent stativ og stilren skjerm med spennende tekstilstruktur. Begge elementene kommer i mange farger, og du kan finne akkurat den kombinasjonen du liker.

Oslo Wood base/stativ er et tredelt benstativ fra Northern. Kombinert med Oslo Wood-lampeskjerm er det en komplett gulvlampe som både er trendy og tidløs. Stativet er laget i lakkert stål og kommer i seks farger. Et stilrent tilskudd til ditt hjem.


Oslo-lampe: Skjermer

En stilren, trendy lampeskjerm som kommer til sin rett sammen med stativet til Oslo Wood. Lampeskjermen til Oslo-lampen sprer et varmt og behagelig lys. Stoffet på skjermen styrer lyset opp og ut til sidene, og skaper et vakkert lysspill. Det særegne kjennetegnet er bokstavene OSLO som er subtilt, men likevel godt synlig plassert på skjermen. Festet sitter nederst i skjermen og skrus fast i den justerbare pæreholderen. Du kan altså styre lysretningen dit du vil. Skjermen kommer i sju farger, velg din favoritt.


Lampeskjermen til Oslo-lampen kan justeres i den retningen du ønsker. Lyset skinner både oppover og spres ut til sidene, og skaper et dynamisk og atmosfærisk lysspill. Gründer og designer Ove Rogne, laget lampen i 2006 og siden den gang har Oslo-lampen vunnet hjertene og hjemmene til folk over hele verden.