Skjerm selges separat
NORTHERN

Oslo Wood base/stativ - matt hvit

Oslo Wood base/stativ er et tredelt benstativ fra Northern. Kombinert med Oslo Wood-lampeskjerm er det en komplett gulvlampe som er en tidløs moderne klassiker. Stativet er laget i lakkert stål og kommer i flere farger. Mer informasjon under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 590
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

ANBEFALT BRUK

Oslo Wood base/stativ er et tredelt benstativ fra Northern. Kombinert med Oslo Wood-lampeskjerm er det en komplett gulvlampe.


MONTERING

Stativet kommer ferdigmontert. Du må feste på lampeskjermen. 


TILBEHØR 

Stativet trenger en skjerm og lyspære for å bli komplett. Du kan kjøpe dem hver for seg eller sammen i den kombinasjonen du liker.


VEDLIKEHOLD

Rengjør stativet med en støvkost.


OM DESIGNET

  • Oslo-lampen fra Northern er en tidløs gulvlampe og har allerede rukket å bli en moderne klassiker. Den består av en skjerm og et stativ, som kan kjøpes hver for seg eller sammen i valgfri kombinasjon.
  • Skjermen kommer i sju og stativet i seks farger. Den er laget av Ove Rogne i 2006, og designet er inspirert lyset i skogen rundt Oslo, samt et lite nikk til tivolilampen fra 50/60-tallet. Designeren fant mye inspirasjon i lysfallet gjennom trærne i skogen, og lampen har derfor det passende navnet Oslo Wood. Bokstavene Oslo er diskret, men synlig plassert under silketrådene på lampeskjermen. Oslo-lampen ble raskt populær og er i dag en bestselger. Ove Rogne er, i tillegg til å være designer, en av grunnleggerne og i dag CEO av Northern. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211850
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 185.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Matt hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 165
Dybde i cm 55
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm Oslo Wood skjerm