NORTHERN

Oslo Wood skjerm Ø26 - caramel

Oslo Wood lampeskjerm fra Northern kommer til sin rett sammen med stativet til Oslo-lampen. Lampeskjermen til Oslolampen sprer et varmt og behagelig lys. Skjermen er omsvøpt med silkestråder. Lyset rettes opp og ut til sidene, og skaper et vakkert lysspill.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 900
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Lampeskjermen gjør Olso-lampen til en uplight og stemningsskaper. Lyset rettes særlig opp og noe slippes ned og litt ut til sidene. Silketrådene ytterst på skjermen gir et vakkert lysspill. De ikoniske blokkbokstavene Oslo gjør lampen særegen. Festet sitter nederst i skjermen og skrus fast i pæreholderen. Du kan justere lysretningen selv etter ønske.


ANBEFALT BRUK

Oslo Wood lampeskjerm brukes sammen med tilhørende stativ, som til sammen utgjør den populære bestselgeren Oslo-lampen. 


MONTERING

Festet sitter nederst i skjermen og skrus fast i pæreholderen. Du kan justere lysretningen etter ønske.


TILBEHØR 

Til skjermen hører et stativ og en matt normal lyspære, som gir en jevn lysspredning. Se våre anbefalinger under. 


VEDLIKEHOLD

Bruk en støvkost for å tørke av støv. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Skjermen kommer i sju farger, og sammen med stativene i seks farger kan du få til 42 kombinasjoner. Vi har stativene og skjermene hver for seg og i alle kombinasjoner.
  • Oslo Wood lampe den mest kjente lampen fra Northern. Designeren, Ove Rogne, lot seg inspirere av skogene rundt Oslo, og hvordan lyset slippes gjennom trestammene. Også Tivolilampen fra 50/60-tallet var en inspirasjonskilde. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211669
Produktnummer hos leverandør 166.
Farge Caramel
Materiale Tekstil
Diameter i cm 26
Høyde i cm 0