-20%
Oppladbar
UMAGE

Asteria Move oppladbar bordlampe - olive

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage er bærbar og gir et jevnt og behagelig lys. Bordlampen har integrert LED og 3-stegs dimmer. Lades enkelt opp via medfølgende USB-ledning. Perfekt i vinduskarmen, en hylle eller ta den med ut på terrassen på tørre dager. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 679 Vanlig pris kr 2 099
5+ på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage gir et mykt og behagelig lys. Med integrert LED gir Asteria en sømløs dimmeopplevelse. Lampen dimmes enkelt til tre ulike lysstyrker ved å trykke på knappen på lampefoten. Asteria Move er uten ledning og lades enkelt via USB ledning som følger med. Lyser i opptil 35 timer når den er fulladet. Et smart strømsparingstiltak, siden du kan lade den når strømmen er billigst, og bruke den ellers. 


ANBEFALT BRUK

  • Allsidig lampe som passer mange steder. 
  • Vinduskarm
  • Hylle 
  • Ta med ut på terrassen på tørre dager. OBS: Bordlampen tåler ikke regn/vann. 


MONTERING

Asteria Move oppladbar kommer ferdig montert. 


TILBEHØR

USB-lader medfølger. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med myk og tørr klut eller en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage er en del av en serie med taklamper, takplafonder, gulvlamper og bordlamper. Alle lampene kommer i en rekke ulike farger. Asteria er en populær serie fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløse lamper. 


OM LEVERANDØREN

UMAGE er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. UMAGE er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. UMAGE er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere. Hos oss kan du kjøpe et stort utvalg av UMAGE sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302024028
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2402
Dimbar Ja, 3-trinns med lysbryteren
Farge Olive/Messing
Materiale Aluminium/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 30.6
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 100
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned