-20%
NYHET
Energy Class: E
Dimbar
UMAGE

Asteria plus mini taklampe Ø31 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Asteria plus mini taklampe fra Umage er en nett designlampe med integrert LED og tre lysfarger - fra naturlig til gyllent lys. Lampen gir et nedadrettet, godt lys, og er dimbar. Perfekt over spisebord og kjøkkenøy. Har utbyttbart deksel som gir en personlig touch. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 263 Vanlig pris kr 2 829
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Asteria plus mini taklampe fra Umage har et minimalistisk, stramt og nett design og har integrert LED. Asteria plus er forskjellig fra Asteria taklampe på to punkter. Plus-versjonen har tre integrerte lysfarger, mens den vanlige Asteria kun har én (3000 kelvin). I tillegg kan du montere Asteria plus har også driveren i selve skjermen, og ikke i takkoppen. Det betyr at du kan montere plus-versjonen på en lysskinne hvis du vil, og ikke nødvendigvis må bruke takkopp. På Asteria plus kan du bytte mellom 3000 kelvin (naturlig, klart lys), 2700 kelvin (varmt lys) og 2400 kelvin (gyllent lys). Asteria taklampe gir et nedadrettet, godt lys, og er dimbar. Taklampen kommer i flere farger og du kan velge hvilken finish du vil ha på toppen; messing, sort eller krom. Ledningen er ekstra lang, hele fire meter. 


ANBEFALT BRUK

 • Super lampe over spisebord. Bruk én lampe over bord med lengde opptil 180 cm, og to dersom bordet er mellom 180-230 cm. 
 • Bruk den over en kjøkkenøy, gjerne flere på rekke. 


MONTERING

 • Skal du ha Asteria over spisebordet, bør du montere den ca. 60-65 cm fra bordflaten, for å unngå blending. 
 • Skal du ha den over kjøkkenøy, monter den da 70-75 cm over benkplaten. 
 • Takkoppen har ett hakk, hvilket betyr at du enkelt kan montere to lamper til samme takpunkt. 
 • Pendellampen kan monteres i en lysskinne, som Fredrik -  eller Designline skinnesystem. 


TILBEHØR

 • Vi anbefaler at du monterer en dimmer til din Asteria taklampe. Se den i anbefalt tilbehør. 
 • Medfølgende pendeldeksel er i messing. Ønsker du heller sort eller stål, kan du enkelt bytte den ut. Se ekstra deksel under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med tørr og myk klut.
 • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

 • Asteria plus mini er en del av Asteria-lampeserie fra Umage. Plus-versjonen har to ekstra egenskaper sammenlignet med den vanlige Asteria taklampen; den har tre integrerte lysfarger fra klart/naturlig lys til gyllent lys, samt kan kobles til et skinnesystem. 
 • Asteria er en populær serie med designlamper fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløs serie, og lampene gir et jevnt og behagelig lys. Asteria kommer som taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper, og i en rekke ulike farger. Se hele serien hos oss. 


OM LEVERANDØREN

 • Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag.
 • Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5710302022932
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2293
Dimbar Ja
Farge Sort/Messing
Materiale Aluminium/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.7
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 31
Høyde i cm 14
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1200
Maks watt 18
Kelvin 2400 - 3000
Levetid 25.000 timer