Oppladbar
UMAGE

Asteria Move oppladbar bordlampe - mist

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage er bærbar og gir et jevnt og behagelig lys. Bordlampen er allsidig i sitt bruk og super i vinduskarmen eller en hylle. Den har integrert LED og 4-stegsbryter. Lades enkelt opp med USB-ledning eller ladeplate. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 299
Færre enn 5 PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage gir et mykt og behagelig lys, og ha integrert LED. Bordlampen dimmes enkelt til fire ulike lysstyrker ved å trykke på bryteren på lampefoten. Asteria Move er uten ledning og lades enkelt via USB ledning som følger med. Lyser i opptil 35 timer når den er fulladet. Et smart strømsparingstiltak, siden du kan lade den når strømmen er billigst, og bruke den ellers. 


ANBEFALT BRUK

  • Allsidig lampe som passer mange steder. 
  • Vinduskarm
  • Hylle 
  • Ta med ut på terrassen på tørre dager. OBS: Bordlampen tåler ikke regn/vann. 


MONTERING

Asteria Move oppladbar kommer ferdig montert. 


TILBEHØR

USB-ladekabel medfølger. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med myk og tørr klut eller en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Asteria Move oppladbar bordlampe fra Umage er en del av en serie med taklamper, takplafonder, gulvlamper og bordlamper. Alle lampene kommer i en rekke ulike farger. Asteria er en populær serie fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløse lamper. 


OM LEVERANDØREN

Umage er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere. Hos oss kan du kjøpe et stort utvalg av Umage sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302024011
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2505
Dimbar Ja, 4-trinns dimming
Farge Mist/Messing
Materiale Aluminium/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 30.6
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 100
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer