-20%
Dimbar
ANTIDARK

Arca utelampe vegg ned - sort

Arca vegglampe er en utelampe fra Antidark med elegant og minimalistisk design og i robust kvalitet. Vegglampen er smal, og lyset styres nedover. Velegnet på mur- og husvegg i gangsoner og i trapp, slik at du ser hvor du går i mørket. Arca er dimbar, og du kan justere lysstyrken. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 759 Vanlig pris kr 2 199
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Arca vegglampe ned er en utelampe fra Antidark i et minimalistisk, smalt design. Lampene er laget av aluminium i robust kvalitet, og er beregnet til montering til skjult anlegg på vegg.

Lampen retter lyset nedover, og montert i riktig høyde gir den godt lys på bakken i gangsoner eller i trapp uten risiko for å bli blendet. Den har integrert LED med 3000K, hvilket betyr at den gir et naturlig lys. Arca vegglampe er dimbar og gir deg mulighet til å tilpasse lysstyrke etter behov. Vegglampen er i en utelampe, men kan også fint brukes i trapp inne. 


ANBEFALT BRUK

  • Passer like fint på stående kledning som på slette flater. 
  • Spesielt velegnet som orienteringslys langs en mur, passasje eller husvegg.
  • Egner seg godt til trapp ute og inne. 


MONTERING

  • Vi anbefaler deg å montere Acra step vegglampe lavt på veggen, for best effekt. Da ser du godt hvor du går og får ikke lyset rettet i øynene. 
  • Skal du ha utelampen i trapp, bør du montere en lampe på første trinn i trappen og en lampe på siste trinn i trappen. Monter ytterlige lamper jevnt mellom første og siste trinn. 
  • Arca utelampe er beregnet på fast montering i veggpunkt og har ikke ledning. De er tilpasset seriekobling. 


TILBEHØR

Arca utelampe kommer også i en annen variant som lyser nedover og bygger mindre ut fra veggen, og en som lyser både oppover og nedover. Du kan gjerne kombinere flere av lampene sammen. Se dem under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør utelampen din med en myk og fuktig klut. 
  • Vi anbefaler å vaske utelamper en gang i året for å beholde funksjon og bevare overflaten. Dersom du bruker Arca vegglampe ute, følg da dette rådet. 


OM DESIGNET/SERIEN

Arca vegglampe opp/ned er en del av er en utelampe-serie fra Antidark. Du kan få Arca med bare lys nedover, lys begge veier og som Arca step, som også styrer lyset nedover. Vegglampene er fine å kombinere og utfyller hverandre.


OM LEVERANDØREN

Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie og samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lamper fra Antidark. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019762
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-237-17-02
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium/PVC
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 10.2
Bredde i cm 10
Dybde i cm 10.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 700
Maks watt 6
Kelvin 3000
Levetid 35.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned