ANTIDARK

Arca vegglampe ned - sort

Arca vegglampe ned er en del av en utelampe-serie fra Antidark. Det er en elegant dog simpel vegglampe som kan brukes både inne og ute, og som passer inn i et hvert hjem. Vegglampen styrer lyset nedover, Lampen har integrert LED, er dimbar og monteres rett på veggen. Ideell å bruke i gangsoner, trapp og på husvegg.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 199
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Arca vegglampe ned er en del av en utelampe-serie fra Antidark. Det er en elegant dog simpel vegglampe som kan brukes både inne og ute, og som passer inn i et hvert hjem. 


Vegglampen styrer lyset nedover, og lamper med denne funksjonen er stadig mer populære. 


Arca vegglampe er laget i aluminium, og er beregnet til fast montering på vegg. Den har integrert LED med 3000K, hvilket betyr at den gir naturlig varmt lys. Den er dimbar, og derfor egnet for både inne- og utebruk. Vegglampen leveres uten ledning, og er best egnet å bruke på skjult anledning. 


Lampen er firkantet og har stramme rette linjer  og et minimalistisk design. Det står i stil med lyset den gir, for lampen har en klar optikk som gir et stramt og tydelig lysbilde på veggen. Den er mest velegnet til helt jevne flater. Vegglampen er ideell å bruke i trapperom og gangsoner. Plasser den da gjerne lavere, slik at den gir mer lys nede i gangsonen, samt for å unngå blending. Hvis du bruker Arca vegglampe ned ute anbefaler vi at du kombinerer den med andre lamper, slik at den totale lysmengden, riktig plasser, gjør at du ser uteområdet rundt deg godt.


Du kan få Arca med bare lys nedover, lys begge veier og som Arca Step. Alle med sine anbefalte bruksområder som utfyller hverandre. 


Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie og samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019762
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 2-237-17-02
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium/PVC
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 10
Dybde i cm 10.5
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 700
Maks watt 6
Kelvin 3000
Levetid 35.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned