ANTIDARK

Arca vegglampe opp/ned - sort

Stilsikker utelampe til vegg med rette linjer og et minimalistisk design fra Antidark. Lampen lyser både oppover og nedover, og lager et vakkert lysspill mot veggen. Ideell til å lyse opp en vinterhage eller husveggen. Lampen har integrert LED og monteres rett på veggen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 199
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Arca vegglampe opp/ned er en del av en utelampe-serie fra Antidark. Det er en elegant dog simpel utendørslampe som passer inn i et hvert hjem. Lampen er firkantet og har stramme rette linjer  og et minimalistisk design. Lampene er laget av aluminium, og er beregnet til fast montering på vegg. Arca vegglampe har integrert LED med 3000K, hvilket betyr at den gir naturlig varmt lys. 


Med sitt enkle nøytrale uttrykk passer denne lampen uansett hvilken farge du måtte ha på veggen og omgivelsene. 


Du kan få Arca med bare lys nedover, lys begge veier og som Arca Step. Alle med sine anbefalte bruksområder som utfyller hverandre. 


Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie og samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019465
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 2-237-14-02
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium/PVC
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 10
Dybde i cm 10.5
Antall lyspærer 2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 700
Maks watt 6
Kelvin 3000
Levetid 35.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned