ANTIDARK

Arca step vegglampe - sort

En stilsikker utelampe til vegg for montering på vegg. Lampen gir nedadrettet lys, og har en PVC-skjerm, som sørger for bred og jevn spredning av lyset. Dette gir deg lys akkurat der du trenger det, uten å blende. Spesielt velegnet som orienteringslys langs en mur, passasje eller husvegg.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 299
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Arca step vegglampe er en del av er en utelampe-serie fra Antidark. Lampen er stilsikker og har et minimalistisk stramt design. Lampene er laget av aluminium, og er beregnet til fast montering på vegg. Den har integrert LED med 3000K, hvilket betyr at den gir et naturlig varmt lys. Den er ikke dimbar. 


En stilsikker utelampe til vegg for montering på vegg. Lampen gir nedadrettet lys, og har en PVC-skjerm, som sørger for bred og jevn spredning av lyset. Dette gir deg lys akkurat der du trenger det, uten å blende. Det gjør også denne lampen spesielt velegnet som orienteringslys langs en mur, passasje eller husvegg. Vi anbefaler deg å montere Acra Step vegglampe lavt på veggen, for best effekt. 


Du kan få Arca med bare lys nedover, lys begge veier og som Arca Step. Alle med sine anbefalte bruksområder som utfyller hverandre. 


Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie og samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872025442
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 2-237-20-02
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminiun
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 10
Dybde i cm 3.5
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 348
Maks watt 3.2
Kelvin 3000
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned