Prismatchet
LOUIS POULSEN

Panthella 320 bordlampe H44 - krom

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Panthella 320 bordlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk bordlampe med organiske former og en stilren utførelse. Lampen har lakkert metallskjerm som sender lyset nedover. Bruk den på en skjenk eller et sidebord for stemningsfull belysning. Lyspæreanbefaling og mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 460
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Panthella 320 bordlampe fra Louis Poulsen er et designikon, som gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Både skjermen og foten reflekterer lyset. Lampen kommer med ledning på 2,5 meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt stemningslampe på sidebord eller skjenk. 


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se denne i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Bordlampen Panthella 320 er en ny størrelse med lansering i februar 2021. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693513314
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167152
Dimbar Nei
Farge Krom
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 32
Sokkel E14
Maks watt 7.5
Antall lyspærer 1