Forhåndsbestilling
LOUIS POULSEN

Panthella 320 bordlampe H44 - grå opal/krom

En ikonisk bordlampe med organiske former og en stilren utførelse. Lampen har grå opalskjerm som sprer lyset jevnt i rommet, og gir et blendefritt lys. Bruk den på en skjenk eller et sidebord for stemningsfull belysning. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 880
Færre enn 5 på lager,
Mer om dette produktet

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Lampene gir et blendefritt og stemningsskapende lys.


Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg, og Panthella bordlamper med krom base og grå opalskjerm er det nyeste tillegget våren 2022. Skjermen er hvit på innsiden, og i kombinasjon med den trompetformede basen i krom, sikrer den en behagelig refleksjon av lyset. Når lampen er skrudd av, er skjermen tydelig grå, men den slipper gjennom bra med lys når den er tent.


Panthella 320 kommer med bryter på ledningen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør. Panthella-serien totalt består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693981328
Dimbar Nei
Farge Hvit/Krom
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 32
Høyde i cm 43.8
Antall lyspærer 1
Sokkel E14