Panthella fra Louis Poulsen

Panthella - organiske former og mykt lys

Panthella er designet av den kjente danske designeren Verner Panton. Lampene gir mykt og behagelig lys som ikke blender, og passer med sine organiske former godt inn i de fleste skandinaviske hjem.

NYHETER! Panthella bærbar i metall og Panthella i krom/grå opal

Metallutgaven kommer i fengslende farger, noe som gir harmonisk belysning som passer for alle typer settinger i hjemmet ditt. Akkurat som akrylversjonen, er Panthella bærbar batteridrevet og kan lades på forhånd, noe som gjør den enkel å ta med seg for å skape en attraktiv og eksklusiv stemning i alle slags miljøer.

Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg, og Panthella bordlamper med krom base og grå opalskjerm er det nyeste tillegget våren 2022. Skjermen er hvit på innsiden, og i kombinasjon med den trompetformede basen i krom, sikrer den en behagelig refleksjon av lyset. Når lampen er skrudd av, er skjermen tydelig grå, men den slipper gjennom bra med lys når den er tent.

Bordlampe, gulvlampe og bærbar bordlampe

Panthella bord- og gulvlampe ble skapt i 1971, og ideen var at både basen og skjermen skulle virke som en reflektor. Nå kommer den også i en praktisk bærbar variant, som du lader opp med en USB lader. Enkel å plassere der du ønsker uten å måtte ta hensyn til ledningen.

Panthella mini bordlampe

Panthella mini er en mindre versjon av den klassiske bordlampen, og den kompakte formen gjør den enkel å plassere i vinduskarmen, på hyller, bord eller andre små overflater. Lampens kommer i både nøytrale og pulserende farger. Velg den som setter prikken over i'en i ditt hjem!

Panthella Mini
Panthella mini bordlampe fra Louis Poulsen i hvit. Plassert på et bord, lys på
LOUIS POULSEN
Panthella mini bordlampe - opal
kr 4 450
Panthella mini bordlampe fra Louis Poulsen i hvit, lys på
LOUIS POULSEN
Panthella mini bordlampe - hvit
kr 4 450
Panthella mini bordlampe fra Louis Poulsen i sort, lys på
LOUIS POULSEN
Panthella mini bordlampe - sort
kr 4 450