-25%
LOUIS POULSEN

Panthella 320 bordlampe H44 - opal

Panthella bordlampe fra Louis Poulsen er et designikon med organiske former og en stilren utførelse. Lampen har en akrylskjerm som sprer lyset jevnt i rommet rundt seg. Bruk den på en skjenk eller et sidebord for stemningsfull belysning. Se lyspæreanbefaling og mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 556 Vanlig pris kr 6 075
15+ på nettlager
50+ på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella 320 bordlampe opal fra Louis Poulsen er et designikon, som gir et blendefritt og stemningsskapende lys, og sprer lyset ut i rommet. Både skjermen og foten reflekterer lyset. Lampen kommer med ledning på 2,1 meter og bryter på ledningen. 


ANEBFALT BRUK

Perfekt å bruke som stemningslampe på sidebord eller skjenk. 


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling. Se denne i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Bordlampen Panthella 320 er en ny størrelse med lansering i februar 2021. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment, som PH5, Panthella, AJ-serien og PH Kongle. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg.  

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693511846
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167136
Dimbar Nei
Farge Hvit/Opal
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 32
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 7.5