NORTHERN

Buddy gulvlampe H130 - varm beige

Buddy gulvlampe fra Northern er en nett leselampe. Lampehodet er justerbart, slik at du kan endre lysretningen. Lampefoten er solid. Den har bryter og dimmer på lampefoten. En super leselampe ved godstol og sofa, og særlig egnet for trange rom. Mer info under.
- +
kr 4 690
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Buddy gulvlampe fra Northern er en nett leselampe. Lampehodet er tett og justerbart, og lampen gir et rettet lys. Lampefoten er solid og relativ tung. Buddy har dimmer og bryter på lampefoten, og kommer med en sort ledning på to meter til stikk. Du kan ha leselys og dimme den ned til stemningslys. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk den som leselampe ved godstol eller sofa i stua. Sørg for at lampefoten er innen rekkevidde, siden bryter/dimmer er der.
  • Super lampe i trange og små rom.


MONTERING

Buddy gulvlampe kommer ferdigmontert. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Buddy gulvlampe fra Northern er en moderne og minimalistisk lampe i nordisk stil. I tillegg til gulvlampen finner du også en bordlampe og vegglampe i samme serie. Det som er felles for serien er at lampene er svært plassbesparende, slik at du fint kan bruke dem der det er litt trangt om plassen. Det er danske Mads Sætter-Lassen som har designet Buddy. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212437
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 243.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 130
Dybde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 6
Monteringsanvisning Last ned