NYHET
NORTHERN

Buddy gulvlampe H130 - varm beige

En moderne gulvlampe i nordisk stil fra Northern. Med sine myke linjer og i all sin enkelhet passer denne lampen inn hos de fleste. Buddy har god lysspredning og et justerbart lampehodet i metall, som gjør at du kan rette lyset dit du vil uten å blende. Den har dimmer, slik at du kan justere lysstyrken selv. I tillegg til å være funksjonell er den et flott interiørobjekt i rommet. Passer perfekt i stuen eller på soverommet. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Buddy gulvlampe er en moderne gulvlampe i nordisk stil fra Northern. Med sine myke, rene linjer og slanke fasong passer lampen inn hos de fleste. Gulvlampen er designet av Mads Sætter-Lassen, som tilhører den nye generasjonen designere. 


Denne lampen gir både godt leselys, samtidig som den bidrar til å skape en lun stemning i rommet den står i. Lampen er i metall og lampehodet er justerbart. På den måten kan du rette lyset dit du vil, uten å blende omgivelsene. Den har dimmer på foten, slik at du kan bytte mellom leselys og det atmosfæriske hyggelyset. Buddy gulvlampe kommer i flere farger og er en del av en serie, som også har bordlamper og vegglamper.


Lampen passer perfekt i stuen, på soverommet eller der du trenger en god lesekompis og stemningsskaper.


For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212437
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Watt 6