NORTHERN

Buddy vegglampe - varm beige

Buddy vegglampe fra Northern er en nett leselampe, som er perfekt ved senga. Buddy har bryter og dimmer på lampen, slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov. Lampehodet er justerbart, og du kan rette lyset dit du vil. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 290
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Buddy vegglampe fra Northern er en nett leselampe som tar lite plass. Den sklir sømløst inni rommet. Den har bryter og dimmer på lampen, og kommer med to meter ledning til stikk. Buddy er i metall og har et fleksibelt lampehode med tett skjerm. Dette gjør at den gir rettet lys og du kan justere lysretningen selv. 


ANBEFALT BRUK

Buddy vegglampe er en perfekt soveromslampe. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Buddy vegglampe fra Northern er en moderne og minimalistisk lampe i nordisk stil. I tillegg til vegglampen finner du også en bordlampe og gulvlampe i samme serie. Det som er felles for serien er at lampene er svært plassbesparende, slik at du fint kan bruke dem der det er litt trangt om plassen. Det er danske Mads Sætter-Lassen som har designet Buddy. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212239
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 223.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 17
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 6
Monteringsanvisning Last ned