Forhåndsbestilling
LOUIS POULSEN

VL Studio 150 vegglampe m/ledning - messing/opal

Stilig og moderne vegglampe fra Louis Poulsen. Gir et diffust og behagelig lys til rommet, og skjermen kan vris slik at man styrer lyset i retningen man vil ha det. Denne kommer med ledning til stikkontakt med bryter p ledningen. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 665
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 3
Mer om dette produktet

VL Studio ble originalt designet av Vilhelm Lauritzen til Radiohuset i Danmark. Navnet "Studio" ble valgt fordi noen av lampene ble brukt utenfor studio for å indikere - med rødt eller grønt lys - om en innspilling var på gang. Louis Poulsen begynte å produsere disse lampene for forbrukermarkedet på 1940-tallet, men lampene ble tatt av produksjon. De er nå tilbake i samme materiale, men med små modifikasjoner på designet.


VL Studio kommer både med en struktur av messing og en i matt sort. Den sorte gir et mer grafisk og rent uttrykk, sammenlignet med det myke og varme uttrykket til versjonen i messing. I samhandling med strukturen har VL Studio et blankt, trelags, munnblåst opalglass. VL Studio lampene er nært relatert til VL 45 Radiohus takpendlene, da begge gir et diffust lys gjennom opalglass. Dette gir et behagelig lys til omgivelsene.


Skjermen til VL Studio vegglampe kan vris 90 grader enten til venstre eller høyre. Dette gjør at du selv kan velge i hvilken retning lyset skal styres.


Vegglampen kommer med ledning til stikkontakt med bryter på ledningen. VL Studio kan også fås som bordlampe i tre størrelser.


Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693434848
Dimbar Nei
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 15
Dybde i cm 20
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Watt 5