LOUIS POULSEN

VL Studio 150 vegglampe m/ledning - sort/opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
VL Studio 150 vegglampe fra Louis Poulsen er en nydelig vegglampe som gir et blendingsfritt lys og har en stilig svart finish. Den kommer med ledning og bryter på ledningen. Lampehodet kan vris helt rundt. Perfekt å bruke ved siden av speil på badet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 205
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

VL Studio 150 vegglampe fra Louis Poulsen er en nydelig vegglampe som gir et diffust og behagelig lys. Skjermen til VL Studio vegglampe kan vris 90 grader enten til venstre eller høyre. Dette gjør at du selv kan velge i hvilken retning lyset skal styres. Denne kommer med ledning på 2,5 meter til stikkontakt med bryter på ledningen. Den er ikke våtromsgodkjent, og har IP-grad 20. 


ANBEFALT BRUK

Nydelig vegglampe å bruke ved speil på badet. Husk da at de må henge utenfor våtromssonen. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en lyspære med 3-trinnsdimmer, slik at du kan tilpasse lysmengde etter behov og ønske. Du dimmer denne via bryteren. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Du kan vaske glasset i mildt såpevann. 


OM DESIGNET/SERIEN

VL Studio kommer både med en struktur av messing og en i matt sort. Den sorte gir et mer grafisk og rent uttrykk, sammenlignet med det myke og varme uttrykket til versjonen i messing.

VL Studio ble originalt designet av Vilhelm Lauritzen til Radiohuset i Danmark. Navnet "Studio" ble valgt fordi noen av lampene ble brukt utenfor studio for å indikere - med rødt eller grønt lys - om en innspilling var på gang. Louis Poulsen begynte å produsere disse lampene for forbrukermarkedet på 1940-tallet, men lampene ble tatt av produksjon. De er nå tilbake i samme materiale, men med små modifikasjoner på designet.  VL Studio kan fås som vegglampe og bordlampe i tre størrelser. Serien er nært relatert til VL 45 Radiohus takpendlene, da begge har det samme kvalitetsglasset som gir et diffust lys. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693435050
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743150186
Dimbar Nei
Farge Sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 15
Høyde i cm 0
Dybde i cm 20
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 5
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned