Oppladbar
&TRADITION

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe H30 - matt sort

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe fra &Tradition er en bærbar utgave av designklassikeren. Lampen gir et blendefritt lys og kommer med 3-trinnsdimmer med bryter på toppen, som gjør at du kan tilpasse lysstyrke ut fra behov. Bordlampen lades opp via USB og lyser i 10 timer på full styrke. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 850
10+ på nettlager
50+ på butikklager
Mer om dette produktet

Flowerpot VP9 er en bærbar bordlampe, også kalt portable lampe, som kommer med integrert LED. Du lader opp lampen via en magnetisk ladekabel som medfølger. Bordlampen er fulladet på 8 timer, og kan lyse 10 timer på maks styrke. Lampen har 3-trinnsdimmer med bryter på toppen av lampen. Du velger mellom tre forhåndsprogrammerte lysstyrker med bryteren: 100%, 50% eller 20%. På den måten kan du enkelt tilpasse lysmengde ut fra behov. Skjermen er formet som to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og lampen er derfor helt blendefri. Flowerpot VP9 har IP44, hvilket betyr at den tåler vann.


ANBEFALT BRUK

  • Plasser i bokhylle - helt perfekt hvis du ikke har stikkontakt i nærheten eller ikke ønsker ledninger. 
  • Superfin i vinduskarm
  • Ta med på terrassen/balkongen - men ta bordlampen med inn sammen med hageputene. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP9 bærbar bordlampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som taklamper, bordlamper og vegglamper, og finnes i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, skaper også en harmoni i rommet. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner som Flowerpot, og nyvinninger, som Copenhagen. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385022139
Produktnummer hos leverandør 20719501
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Matt sort
Materiale Polycarbonat
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 29.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 325
Maks watt 3
Kelvin 2700
Levetid 25.000 timer