Oppladbar
&TRADITION

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe H30 - matt hvit

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe fra &Tradition er en bærbar utgave av designklassikeren. En super lampe i bokhylle, på balkongen eller i en vinduskarm. Lampen gir et blendefritt lys og kommer med 3-trinnsdimmer med bryter på toppen, som gjør at du kan tilpasse lysstyrke ut fra behov. Bordlampen lades opp via USB og lyser i 10 timer. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 850
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Flowerpot VP9 er en bærbar bordlampe, også kalt portable lampe, som kommer med integrert LED. Du lader opp lampen via en magnetisk ladekabel som medfølger. Ladekabelen kommer uten støpsel. Bordlampen er fulladet på 8 timer, og kan lyse 10 timer når den er fulladet. Lampen har 3-trinnsdimmer med bryter på toppen av lampen. Du velger mellom tre forhåndsprogrammerte lysstyrker med bryteren: 100%, 50% eller 20%. På den måten kan du enkelt tilpasse lysmengde ut fra behov. Skjermen er formet som to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og lampen er derfor helt blendefri. Flowerpot VP9 har IP44, hvilket betyr at du kan ta den med ut på verandaen, men du bør ta den med inn igjen med putene på kvelden. 


ANBEFALT BRUK

  • Plasser i bokhylle - helt perfekt hvis du ikke har stikkontakt i nærheten eller ikke ønsker ledninger. 
  • Superfin i vinduskarm
  • Ta med på terrassen/balkongen - men ta bordlampen med inn sammen med hageputene. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP9 bærbar bordlampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som taklamper, bordlamper og vegglamper, og finnes i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, skaper også en harmoni i rommet. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385022061
Produktnummer hos leverandør 20713101
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Matt hvit
Materiale Polycarbonat
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 29.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 325
Maks watt 3
Kelvin 2700
Levetid 25.000 timer