Oppladbar
&TRADITION

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe H30 - signalgrønn

En bærbar utgave av designklassikeren fra &Tradition. Lampen har et enkelt, men elegant preg over seg og gir blendefritt lys. VP9 er uten ledning, og lades via USB. Det gjør den enkel å plassere hvor som helst: I vinduskarmen, en hylle eller ta den med ut på terassen. Lyser 10 timer når den er fulladet. Velg mellom 100%, 50% eller 20% lysstyrke med bryteren på lampen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 850
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Flowerpot-serien er designet av danske Verner Panton i 1968, og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former, representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer.


Flowerpot-serien er designet som to halvsirkler av ulik størrelse montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og alle lampene er derfor 100% blendefrie.


Flowerpot kommer som takpendel i tre størrelser, samt tre ulike bordlampemodeller, og i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør.  Å kombinere bordlampe og taklampe fra samme serie, gir også et harmonisk inntrykk i rommet. Denne spreke fargen er en høstnyhet 2021.


Flowerpot VP9 er en bærbar bordlampe du lader opp via USB. Lampen er fulladet på 8 timer, og kan lyse 10 timer på maks styrke. Lampen har tre forhåndsprogrammerte lysstyrker du velger mellom med bryteren: 100%, 50% eller 20%.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385027301
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Signalgrønn
Materiale Polycarbonat
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 29.5
Sokkel Integrert LED
Watt 3