BELID

Trotsig LED gulvlampe - oxid

Trotsig gulvlampe fra Belid er en nett leselampe med fleksibel arm, som gir godt og retnignsstyrt lys. Derfor er det en kjempegod leselampe ved sofaen eller godstolen. Du for godt lys på boksiden uten å blende naboen. Gulvlampen er designet og laget i Sverige. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 199
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Trotsig gulvlampe fra Belid er en nett leselampe. Den er 117 cm høyd og har ledning på to meter med bryter på ledningen. Lampen er ikke dimbar, men med vår anbefalt lyspære får du likevel en dimmeeffekt. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt leselampe ved sofa eller godstol i stuen. Siden bryter er på ledningen, vær obs på at den ikke havner under sofaen f.eks. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en spotpære med 3-trinnsdimming. Spotpæren gir godt og rettet lys, og med innebygd 3-trinn, har du mulighet til å justere lysstyrken i tre ulike trinn ved hjelp av bryteren. 
  • Velg mellom lyspære med 2700 kelvin eller 3000 kelvin. Kelvin referer til fargen på lyset. 2700 kelvin gir et varmt lys og 3000 kelvin gir et naturlig lys. Sistnevnte anbefaler hvis du bruker lampen til å lese. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Trotsig er en lampeserie fra svenske Belid, og kommer i gulvlamper, bordlamper og vegglamper i flere farger. Det er flott å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene. 


OM LEVERANDØREN

Belid er et svensk merkevare, og en ledende belysningsleverandør i Norden. Siden oppstart i 1969 har de hatt som visjon å produsere svenske lamper av høy kvalitet til hjem og det offentlige. Lampene deres blir både designet og produsert i Sverige. Christiania Belysning fører mange av Belid sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534044282
Produktnummer hos leverandør 3175107
Dimbar Nei
Farge Oxid
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 15.4
Høyde i cm 117
Sokkel GU10
Maks watt 8
Antall lyspærer 1