BELID

Soft taklampe Ø40 - blå

Nydelig taklampe med en lampeskjerm som er trukket med ullstoff. Det gjør at lampen har et mykt og naturlig uttrykk og passer godt inn i skandinaviske hjem og hytter. Den er nydelig i stua. For lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 099
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Soft takpendel fra svenske Belid er en nydelig taklampe som passer utmerket inn i skandinaviske hjem. Skjermen er 40 cm i diameter og trukket med ullstoff, som gir lampen et naturlig og mykt uttrykk. På grunn av sitt nøytrale design passer lampen inn i mange ulike miljøer, og er både fin hjemme og på hytta.


Innsiden av skjermen er lys, og reflekterer lyset. Soft taklampe bidrar med å skape en stemningsfull atmosfære i rommet. Lampen er dimbar og kommer med en sort ledning på tre meter. Soft taklampe trenger en lyspære med E27-sokkel. Vår anbefaling for et optimalt resultat ser du i anbefalt tilbehør.


Taklampen kommer i ulike farger. Finn din favoritt.


Siden 1969 har svenske Belid designet og produsert lamper av toppkvalitet. Virksomheten legger sin stolthet i å videreføre lokale og nære tradisjoner og lar seg inspirere av den svenske naturen. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7391534003401
Produktnummer hos leverandør 1668743
Dimbar Ja
Farge Blå
Materiale Tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 22
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert