BELID

Ocean taklampe Ø31- røk

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Ocean taklampe fra Belid er en nydelig, organisk taklampe i glass som gir et lunt og behagelig lys til rommet. Formen på lampen er asymmetrisk og har et lekent uttrykk. Taklampen passer fint alene eller i en klynge på flere. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 749
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 22
Mer om dette produktet

Ocean er en taklampe fra Belid er i tykt glass. Det røkfargede glasset gir et sørger for at lyset oppleves lunt, varmt og behagelig. Lyspæren er godt synlig gjennom glasset, og er en del av designet. Formen på lampen er asymmetrisk og organisk, og har et lekent uttrykk med runde og myke former. Ocean taklampe er 31 cm i diameter og 40 cm i høyde. Den kommer med en ledning på to meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Ocean er nydelig å bruke som stemningslampe i stuen - både i hjem og hytter. Ocean taklampe gir et lunt lys. 
  • Taklampen kan henge alene eller flere sammen i en klynge. 


MONTERING

  • Ocean taklampe henges på krok. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en globepære med klart glass, som både er estetisk fin og del av lampedesignet og gir et lunt, varmt lys gjennom glasset. Se den i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør glasset med en støvkost eller myk klut. Du kan bruke en fuktig klut også, men unngå rengjøringsmidler med slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Ocean taklampe fra Belid er en nydelig taklampe som innreder hjemmet og gir en lun stemning til omgivelsene. Dette er en stemningslampe, som i seg selv ikke er ment å gi mye lys, men heller stemningslys. Perfekt til hytter og hjem. 


OM LEVERANDØREN

Belid en av de ledende belysningsleverandørene i Norden, og lager lamper av høy kvalitet. Helt siden 1969 har de levert svenske lamper til hjem og offentlige rom, og den dag i dag produserer Belid sine lamper i Sverige. Utforsk de vakre lampene til Belid hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534017057
Produktnummer hos leverandør 142573
Dimbar Ja
Farge Sotet
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 31
Høyde i cm 40
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1