PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

VL Studio 320 bordlampe/gulvlampe - sort/opal

VL Studio 250 bordlampe fra Louis Poulsen er en stilig bordlampe som gir et diffust og behagelig, blendingsfritt lys. Lampen har dimmer på ledningen, slik at du enkelt kan tilpasse lysmengden. Et moderne innslag som sprer varm stemning. Perfekt til sidebord, skjenk eller som gulvlampe. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 8 226 Vanlig pris Veil. pris kr 9 140
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

VL Studio 250 har et blankt, trelags, munnblåst opalglass og gir et behagelig, blendingsfritt lys. VL Studio kommer både med en struktur av messing og en i matt sort. Den sorte gir et mer grafisk og rent uttrykk, sammenlignet med det myke og varme uttrykket til versjonen i messing. Den kommer med ledning på 2,5 meter med dimmebryter på ledningen, slik at du kan styre lysmengden ut fra behov og ønske. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt å bruke på en skjenk
  • Superfin på sidebord
  • Nydelig som gulvlampe i store rom


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære som kan dimmes, for å sikre jevn lysspredning og gi mulighet for å tilpasse lysmengden. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Du kan vaske glasset i mildt såpevann. 


OM DESIGNET/SERIEN

VL Studio ble originalt designet av Vilhelm Lauritzen til Radiohuset i Danmark. Navnet "Studio" ble valgt fordi noen av lampene ble brukt utenfor studio for å indikere - med rødt eller grønt lys - om en innspilling var på gang. Louis Poulsen begynte å produsere disse lampene for forbrukermarkedet på 1940-tallet, men lampene ble tatt av produksjon. De er nå tilbake i samme materiale, men med små modifikasjoner på designet.  VL Studio kan fås som vegglampe og bordlampe i tre størrelser. Serien er nært relatert til VL 45 Radiohus takpendlene, da begge har det samme kvalitetsglasset som gir et diffust lys. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693968749
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167893
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til tak 7900
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 32
Høyde i cm 31
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned