LOUIS POULSEN

VL Studio 250 bordlampe - sort/opal

Stilig og moderne bordlampe fra Louis Poulsen. Gir et diffust og behagelig lys til rommet. Vil gi et moderne touch og en varm stemning til ethvert interiør den dekorerer. Perfekt for eksempel i en vinduskarm, på en skjenk eller et lite sidebord. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 960
Færre enn 5 på nettlager,
15+ på butikklager,
Mer om dette produktet

VL Studio ble originalt designet av Vilhelm Lauritzen til Radiohuset i Danmark. Navnet "Studio" ble valgt fordi noen av lampene ble brukt utenfor studio for å indikere - med rødt eller grønt lys - om en innspilling var på gang. Louis Poulsen begynte å produsere disse lampene for forbrukermarkedet på 1940-tallet, men lampene ble tatt av produksjon. De er nå tilbake i samme materiale, men med små modifikasjoner på designet.


VL Studio kommer både med en struktur av messing og en i matt sort. Den sorte gir et mer grafisk og rent uttrykk, sammenlignet med det myke og varme uttrykket til versjonen i messing. I samhandling med strukturen har VL Studio et blankt, trelags, munnblåst opalglass. VL Studio lampene er nært relatert til VL 45 Radiohus takpendlene, da begge gir et diffust lys gjennom opalglass. Dette gir et behagelig lys til omgivelsene.


Bordlampen kommer i tre størrelser. Den minste passer godt hvor som helst. Den mellomste størrelsen passer utmerket som bordlampe, mens den største er ideell både som bord- og gulvlampe. 

VL Studio kan også fås som vegglampe.


Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693435470
Produktnummer hos leverandør 5744169370
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til tak 3800
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 24.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned