PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

VL ringkrone taklampe Ø19 - opal/messing

VL ringkrone taklampe 1-lys fra Louis Poulsen er en klassisk designlampe bestående av munnblåst 3-lags polert opalglass og detaljer i messing. Det gjør at lampen gir godt lys ned, samt sprer lyset jevnt ut i rommet. Utmerket over små bord eller flere lamper over kjøkkenøy dersom rommet har godt lys. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 4 891 Vanlig pris Veil. pris kr 5 435
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

VL ringkrone taklampe fra Louis Poulsen er en klassisk pendel fra Louis Poulsen som styrer mesteparten av lyset nedover og sprer også lyset jevnt i rommet. Glasset er i munnblåst 3-lags polert opalglass som gir et jevnt og behagelig lys i rommet. Små ujevnheter og bobler kan forekomme i glasset, da disse er laget for hånd. Det gir hver lampe en sjarm. Metalldelene på denne lampen er i ubehandlet messing og utvikler patina over tid. Den kommer med hvit ledning på maksimalt tre meter, og takkopp i plast. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin stemningslampe over små bord og sidebord. 
  • Bruk flere på rad over kjøkkenøy dersom du ellers har godt nok lys i rommet. VL ringkrone 1-lys er ikke laget for seriekobling, men takkoppen kan enkelt tilpasses da den er laget i plast. 


MONTERING

  • Skal du bruke VL Ringkrone over kjøkkenøy, anbefaler vi at du monterer den ca. 75-90 cm over benkflaten og i ca. i pannhøyde. 
  • Lampen festes med krok. For veiledning, sjekk monteringsanvisning under spesifikasjoner. 


TILBEHØR

Du trenger en lyskilde, og vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Støv tørkes av med tørr og myk klut. 
  • Fettflekker og lignende kan fjernes med en bløt klut som er vridd opp i lunkent vann (ikke over 50 celsius) tilsatt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Glassene skal rengjøres i tørr tilstand, og være helt tørre før du skrur på lyset igjen. 
  • Ønsker du å bevare de blanke messingflatene, bør du behandle disse flatene 1-2 ganger i året med poleringskrem for messing. Vær obs på at poleringsmiddelet ikke må komme i kontakt med glasset. 


RESERVEDELER

  • Du kan kjøpe reserveglass til din VL Ringkrone dersom du trenger det. Se den under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

VL ringkrone, også kjent som VL Ring Crown, er en serie med vegglamper og taklamper som er designet  av den kjente danske arkitekten, Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen. Alle lamper i serien har de samme myke linjer og er laget av munnblåst opalglass og ekte messing. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe serien. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411182116
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741094367
Dimbar Ja
Farge Opal/Messing
Materiale Metall/Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 19
Høyde i cm 0
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned