PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing

VL ringkrone vegglampe fra Louis Poulsen er en klassisk designlampe bestående av munnblåst 3-lags polert opalglass og lampearm og -base i messing. Det gjør at lampen gir godt lys ned, samt sprer lyset jevnt ut i rommet. Bryter er på veggfeste. Utmerket over seng, speil og på badet. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 6 984 Vanlig pris Veil. pris kr 7 760
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

VL ringkrone vegglampe fra Louis Poulsen er en klassisk designlampe bestående av munnblåst 3-lags polert opalglass, som gir et jevnt, mykt og behagelig lys i rommet, samt retter lys ned. Siden lampen er munnblåst kan små bobler og forskjellige tykkelse i glasset oppstå, og gjør hver lampe litt mer unik og sjarmerende. Lampearmen og -basen i ekte messing. Lampen kommer med ledning på fire meter til stikkontakt, og har bryter enkelt tilgjengelig på veggfeste. Vegglampen har IP20, hvilket betyr at den ikke tåler vann. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin ved seng
  • Super å bruke ved speil på badet utenfor våtromssonen. 


MONTERING

VL ringkrone vegglampe festes med skruer. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære til lampen, og vi anbefaler en matt pære for å sikre jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Støv tørkes av med tørr og myk klut. 
  • Fettflekker og lignende kan fjernes med en bløt klut som er vridd opp i lunkent vann (ikke over 50 celsius) tilsatt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Glassene skal rengjøres i tørr tilstand, og være helt tørre før du skrur på lyset igjen. 
  • Ønsker du å bevare de blanke messingflatene, bør du behandle disse flatene 1-2 ganger i året med poleringskrem for messing. Vær obs på at poleringsmiddelet ikke må komme i kontakt med glasset. 


RESERVEDELER

  • Du kan kjøpe reserveglass til din VL Ringkrone dersom du trenger det. Se den under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

VL ringkrone, også kjent som VL Ring Crown, er en serie med vegglamper og taklamper som er designet  av den kjente danske arkitekten, Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen. Alle lamper i serien har de samme myke linjer og er laget av munnblåst opalglass og ekte messing. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe serien. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411181027
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743145450
Dimbar Nei
Farge Opal/Messing
Materiale Metall/Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 4
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 26
Høyde i cm 0
Bredde i cm 28.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned