VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing
VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing
LOUIS POULSEN

VL ringkrone vegglampe 1 lys - opal/messing

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
En klassisk enkel vegglampett fra Louis Poulsen med nedadrettet lys. Glasset er en munnblåst 3-lags opalskjerm som gir et mykt og behagelig lys i rommet. Passer godt i stuen, i gangen eller på kjøkkenet - gjerne i kombinasjon med tilhørende lysekrone. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
kr 5 320
Færre enn 5 på lager,
Anbefalt tilbehør
En klassisk enkel vegglampett fra Louis Poulsen med nedadrettet lys. Glasset er en munnblåst 3-lags opalskjerm som gir et mykt og behagelig lys i rommet. Passer godt i stuen, i gangen eller på kjøkkenet - gjerne i kombinasjon med tilhørende lysekrone. Metalldelene på denne lampen er i ubehandlet messing og utvikler patina over tid. Lampen er designet av den kjente danske arkitekten, Vilhelm Lauritzen. Vær oppmerksom på at messingoverflaten er ubehandlet. Dette betyr at overflaten vil endres over tid og utvikle en patina. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Detaljer
Farge Opal/Messing
Materiale Metall/Messing
Diameter i cm 26
Bredde i cm 28.5
Ledningslengde i meter til stikkontakt 4
Feste Skruer
Dimbar Nei, kan ikke dimmes
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Watt 40
Lystype Allmennlys