-20%
LOUIS POULSEN

VL 56 taklampe Ø17,7 - polert messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
VL 56 taklampe fra Louis Poulsen er en ikonisk lampe i moderne design, som passer godt over kjøkkenbenk og -øy, samt bord, gjerne flere på rad. Taklampen er i polert messing og sender lyset nedover, hvilket betyr at den lyser opp en flate. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 7 240 Vanlig pris kr 9 050
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

VL 56 taklampe fra Louis Poulsen er et dansk designikon i blank messing og nedadrettet lys. Taklampen styrer lyset nedover, og slipper også litt lys ut til sidene gjennom en perforert kant, som mykner overgangen mellom lys og skyggen. Innsiden er hvitmalt, noe som gjør at lyset reflekteres bedre. Taklampen er blendingsredusert. VL 56 taklampe er 17,7 cm i diameter og 36,3 cm i høyden. Siden overflaten i er messing, vil den med tid utvikle en patina.


ANBEFALT BRUK

  • VL 56 taklampe er kjempefin over kjøkkenbenk og kjøkkenøy, gjerne flere på rad. 
  • VL 56 taklampe fungerer fint over et bord, også spisebord. Hvis du skal ha den over spisebord, anbefaler vi to VL 56 taklamper for bord på 120 cm, tre lamper for bord opptil 180 cm og fire taklamper for bord opptil 240 cm. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde 65-75 cm og ca. i pannehøyde. Da får du godt lys ned på bordet, uten å bli blendet. 
  • Over kjøkkenøy og kjøkkenbenk anbefaler vi en monteringshøyde på ca. 75-90 cm fra benken, og i pannehøyde når du står. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Her anbefaler vi en opal pære, som sørger for jevn lysspredning. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Fjern støv med støvkost. 
  • Siden VL 56 er i messing vil den med tiden utvikle en patina. Dette gir en litt antikk look. Ønsker du ikke den effekten, kan du enkelt behandle taklampen, slik at den beholder sin polerte messingoverflate. Les mer HER


OM DESIGNET/SERIEN

VL 56 taklampe er et dansk designikon fra Louis Poulsen. VL 56 kommer i både polert messing og krom og har et moderne deisgn. Taklampene er designet av Vilhelm Lauritzen. Begge taklampene fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693177950
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741113086
Dimbar Ja
Farge Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 17.7
Lengde i cm 17.7
Sokkel E27
Antall lyspærer 1