Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4220 bordlampe H75 - bjørk

En elegant bordlampe med håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér. Foten er i lakkert stål, og lampen kommer med sort ledning på 2,2 meter med bryter på ledningen. Lyspæren er skjult og blender derfor ikke. En stemningsfull lampe i nordisk design som er fin for eksempel på nattbordet eller en skjenk.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 690
Bestillingsvare: På vårt lager om 10 uker
Mer om dette produktet

Secto 4220 er en dekorativ og elegant bordlampe fra finske Secto. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som gulvlampe, taklampe i to størrelser og vegglampe i to størrelser.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140202
Dimbar Nei
Farge Bjørk
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 28
Høyde i cm 75
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 20