Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4220 bordlampe H75 - valnøtt

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Secto 4220 bordlampe fra Secto Design er et sann smykke i rommet. Den har håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér. Bordlampen har bryter på ledningen. Lyspæren er skjult og lampen er derfor blendefri. Super stemningslampe på sidebord eller en skjenk. Se mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 530
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Mer om dette produktet

Secto 4220 bordlampe fra Secto Design er et sann smykke i rommet. Den har håndlaget skjerm i tre og en fot i lakkert stål. Bordlampen kommer med en leding på 2,2 meter og bryter på ledningen. Lyspæren er skjult og bordlampen blender derfor ikke. Det medfølger en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir naturlig og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. En stemningsfull lampe i nordisk design. 


ANBEFALT BRUK

  • Sidebord
  • Skjenk


TILBEHØR

Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir naturlig og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Se reservepære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Secto 4220 er en dekorativ og elegant bordlampe fra finske Secto Design. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som gulvlampe, taklampe i to størrelser og vegglampe i to størrelser. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene. 


OM LEVERANDØREN

  • Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 
  • Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.
Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140226
Produktnummer hos leverandør 4220 PÄ
Dimbar Nei
Farge Valnøtt
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 28
Høyde i cm 75
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20