LOUIS POULSEN

PH 4 1/2-3 1/2 bordlampe - opal

PH 4 1/2-3 1/2 bordlampe er en klassisk designlamper fra Louis Poulsen. Lampen har munnblåst glass som slipper ut et diffust og bløtt lys. Kjempefin å plassere på sidebord, kommoder, nattbord og vinduskarmer. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 40 400
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH 4 1/2-3 1/2 bordlampe i munnblåst trelags opalglass som er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Gir et bløtt og diffust lys. Et designikon designet av Poul Henningsen for Louis Poulsen. 


ANBEFALT BRUK

 • Perfekt stemningslampe til et sidebord eller en skjenk.
 • Kjempefin på nattbord. 
 • Plasser i vinduet. 


MONTERING

 • Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 
 • Skjermene er munnblåste og dermed kan litt vektforskjeller forekomme, som igjen kan føre til at skjermen blir litt skjev. Du kan enkelt rette opp dette ved å justere litt på den lille skruen på basen. 
 • Pæreholderen kan justeres opp eller ned, litt avhengig av hvor høyt til vil ha lampefoten. Juster i den høyden som er perfekt hos deg, og slik at lyspæren er helt skjult for deg. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en opal lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
 • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.


RESERVEDELER

Er du uheldig og knuser en av glasskjermene på lampen kan du kjøpe reserveglass hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

 • PH bordlamper fra Louis Poulsen kommer med tre skjermer. Skjermene er som regel enten i munnblåst opalglass, metall eller en kombinasjon.
 • PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen.
 • Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse.
 • Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411009154
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744161501
Dimbar Nei
Farge Opal
Materiale Glass/Messing
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.7
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 55
Sokkel E27
Maks watt 150
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned